7. Alla hästar i stallet

Jag skriver då om hästarna här hemma, de på ridskolan (eller ja, de flesta) kan ni hitta här.
 
 
Star of Hope "Hoppan"
Sto, 2000
Hoppan är en otroligt fin häst och det vet hon själv. Hon älskar att visa upp sig i hagen, för det mesta genom sin ökade trav. Tyvärr har hon en skada i benet (?) som gör att hon inte kan ridas. Det är synd eftersom hon är riktigt fin - men istället får hon superfina föl! Hon är väldigt speciell och har en rolig personlighet. Något av det bästa med henne är att hon är himla pratglad - alltid när man går förbi henne eller hälsar på henne pratar hon. Ibland gnäggar hon högt och tydligt, men för det mesta gnäggar hon lite lågt, haha.
 
 
Nitendo
Hingst, 2012
Nitendo är det charmigaste, snyggaste och trevligaste fölet jag träffat! Har inte träffat så många föl, men han är verkligen speciell. Trevligare än många vuxna hästar också, haha. Han är väldigt nyfiken men också ganska försiktig - dock tar nyfikenheten över för det mesta, haha. Han är riktigt vacker och precis som sin mamma vet han om det - och älskar att visa upp sig. När jag rider och de går i hagen bredvid paddocken brukar han springa med - ibland visar han också upp lite bocksprång, haha.
 
 
Fjällma
Sto, 1981
Världens goaste Fjällma. Hon är verkligen den snällaste, mysigaste och goaste hästen som finns. Hon kan stå och mysa och pussas i timmar och älskar att bli ompysslad. När man kommer på morgonen är hon alltid den som säger god morgon först, längst och högst. Hon pratar tills hon får uppmärksamhet, haha. Dock är hon ändå pigg & glad - när de andra hästarna springer och busar hänger hon också på! Agneta har haft Fjällma ända sedan hon var 5 månader gammal och när hon var yngre användes hon till körning och även ridning. Hon är elitpremierad och har en del avkommor som också lyckats - men nu lever hon lyckligt liv som pensionär, haha!
 
Rocky skippar jag, för honom känner ni ju redan!



3 Kommentarer till "7. Alla hästar i stallet"
Linn skriver:

Vad ska du hitta på i helgen?
kram :)

Datum: 2012-12-06 Tid: 20:25:18
Bloggadress: http://linnj.blogg.se
johanna skriver:

Kika gärna in på våran hästblogg!

Datum: 2012-12-06 Tid: 22:40:21
Bloggadress: http://stallsackum.blogg.se
L a m i a s . s e skriver:

Åh vad fint föl!

Datum: 2012-12-09 Tid: 00:08:10
Bloggadress: http://lamias.se

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0