Jullov

Nu har jag precis kommit hem från julavslutningen på skolan. De flesta slutar imorgon men istället går vi lite längre. Vi började vid tio så jag fixade stallet och red innan jag åkte till skolan. Klättrade lite ute i skogen och det tyckte Rocky var jätteroligt!
Nu har jag som sagt kommit hem, Inge var snäll och tog in hästarna så jag behövde inte tänka på det. Det första jag gjorde när jag kom hem var att tvätta över sminket, haha! Det bästa med smink är när man får ta av det... Nu sitter jag och myser farmför datorn i mina myskläder, mumsar på lussebulle och kollar runt på bloggar - och bloggar själv. Hade tänkt blogga igårkväll men jag jag kom verkligen inte på något att skriva om, det stod helt still. Men nu när lovet har börjat kommer jag ha mer tid både till att blogga och till att komma på saker att blogga om.
 
Ha en bra torsdagskväll!



2 Kommentarer till "Jullov"
Mummy skriver:

Härligt - ikväll blir det fredagsmys, fast det bara är torsdag. Måste ju fira in jullovet ;-)

Datum: 2012-12-20 Tid: 18:55:24
evelina,emilia och emma skriver:

Just nu har vi 3 stycken tävlingar på bloggen.

Här har du chansen att vinna gimma + grimskaft i valfri färg :) http://poniiriders.blogg.se/2012/december/12-december.html#comment :)


Du kan även vara med i Julens blogg där du kan vinna en gästbloggning och en länk till din blogg :)
http://poniiriders.blogg.se/2012/december/16-december.html#comment

Också får du super gärna vara med och skicka in en vinterbild till oss, mer information hittar du här : http://poniiriders.blogg.se/2012/december/19-december-2.html#comment

Vi skulle bli jätte glada om du ville vara med i någon av dom här :)

Datum: 2012-12-21 Tid: 09:55:39
Bloggadress: http://poniiriders.blogg.se

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0