Väla

Idag var jag och Sara på Väla. Hon sov hos mig istället för att komma på morgonen, blev mindre stressigt så.
Vi åkte dit vid elva. Jag visste som sagt inte riktigt vad jag ville ha, men kollade runt lite efter hand. Såklart gick vi in på Gina Tricot först, för jag går aldrig ut därifrån utan att ha köpt något... Och idag var inte något undantag!
 
Jag kollade efter någon bikini också, hittade en vit som jag tyckte var fin. Den satt dock inte bra, så den ville jag inte ha. Den var också ganska dyr.
Sedan gick vi in på Stadium och kollade efter bikinis, men hittade ingen som vi tyckte var fin. Sen gick vi till H&M, för där går jag också alltid ut med nya kläder. (eller smink, skor osv.)
Jag hittade ett jättesnyggt linne som var i ett tunnt tyg - perfekt när det är varmt. Jag provade det och det passade jättebra!
Sedan så kollade vi runt i lite andra affärer, Lindex & KappAhl bland annat. Vi köpte inte något där, för det var för dyrt.
Vi skulle bli hämtade halv två, så vi åt vid ett. Därför så hann vi inte shoppa så jättemycket.
 
Jag är jättenöjd med vad jag köpte, även om det inte var så mycket - speciellt med linnet!
(ursäkta för dålig bildkvalité, mobilbild med dåligt ljus...)
 



Äntligen fint väder!

Idag vaknade jag äntligen upp till fint väder! Solen sken och jag satte mig ute och solade när jag hade vaknat. Det var så himla skönt!
Vid tolv kom Hanna och vi stack ner till Råå bassänger och badade. Vi solade inte så mycket men vi blev ganska solbrända båda två. Även fast än att jag tog solkräm så är jag typ helt röd i huvudet... suck.
 
Imorgon kommer Sara vid tio och då sticker vi till Väla. Det var ett tag sen jag var där, och jag ser verkligen fram emot att få shoppa lite! Jag ska köpa en ny bikini, något linne och lite annat som jag faller för...
Hoppas såklart på bra väder då också!
 
Bjuder på en bild på mig och Connie:



Nya bilder

Hej!
Igår så var jag ju med Hanna, åkte dit vid tolv och efter att ha slappat lite framför tv:n så åkte vi till Hannas ponny Toppen. Vi tog in honom från hagen, fixade honom och sedan så gick vi in i ridhuset. Vädret var hyfsat, men dem skulle visa en häst i paddocken, så vi fick hålla oss inne. Hanna red honom först, och sedan så red jag honom lite grand.
Det kändes jättekonstigt! Jag har ju bara ridit Connie på nästan två månader, så det kändes väldigt annorlunda. Toppen är ju framför allt mindre och tar därför kortare steg. Men han var jättetrevlig att rida ändå. Lyhörd för hjälperna (för det mesta) och jättefina gångarter. Jag gillade att rida honom, lilla Toppen!
 
När vi kom hem igen så åt vi lite grand, sen kollade vi runt på lite bloggar och sen gick vi till en videobutik och hyrde film. Efter ett tag som kom vi fram till en film, Paranormal Activity 3. Jag har sett den innan och tyckte då att den var ganska bra. Sedan åt vi kvällsmat och efter det gick vi till en godisaffär och köpte lite godis.
 
Sen kollade vi på Top Model, och sedan satte vi på filmen. Jag tyckte inte att den var lika läskig, men nu hade jag ju redan sett den. När vi skulle lägga oss spelade vi lite kort och låg sedan och snackade - men till slut somnade vi... Jag sov ganska länge, till halv elva. Det har jag inte gjort på länge, men det var skönt! Vi var hemma själva på förmiddagen så vi fixade pannkakor. Dem blev som väntat ganska failade - men jättegoda ändå!
 
Bjuder på lite "nya" bilder sen lägret som Ella (happyhugo.devote.se) har fotat!
Hon slickar sig dock om munnen på denna bilden, så det ser ut som om jag sågar henne... :/



Fotodag

Hejsan!
Igår så sov Sara över hos mig, det var planerat att vi skulle lägga oss tidigt, men så blev det ju inte alls! Vi kollade först på film, och sedan spelade vi kort - och tiden bara flög iväg. Sen så märkte vi att klockan var halv två, så vi slutade spela kort och låg sedan och snackade.
Jag tror att jag somnade vid två ungefär, men jag sov väldigt gott heeela natten...!
 
Idag så ska jag till Hanna och sova där. Vi ska till stallet, så jag ska vara där vid tolv.
 
Kommer kanske mobilblogga om jag hinner, men blogg.se:s sida laggar hela tiden...
 
Slänger in en bild på mig och Connie:
 
 



Betet

Eftersom att jag presenterat mig själv och Connie, kan jag väl börja blogga på riktigt nu...?
 
I torsdags så var lägret slut och då skulle storhästarna ridas till betet. Connie ska också gå på bete hela sommaren eftersom hon inte är köpt. Så jag skulle rida henne dit!
På morgonen när jag kom dit var klockan inte mer än sju. Connie stod i hagen och gick runt och gnäggade, precis som om hon undrade om alla skulle överge henne! Jag tyckte jättesynd om henne, men när jag kom så kom hon fram till mig, och jag tog in henne från hagen och ställde upp henne i spolspiltan. Jag kunde inte ställa henne i hennes vanliga spilta (hade jag nog inte gjort ändå) för dem som jobbar i stallet höll på att rensa hela ponnystallet - både det lilla och det stora.
 
Connie var jättegosig och stod och njöt mer än vanligt när jag borstade henne. Egentligen så skulle man bara borsta av dem och kratsa hovarna, men jag kom tidigt för att kunna pyssla om henne lite extra. Sedan så kom Jossan som skulle rida Mickey.
När klockan var ungefär tio i så började vi att sadla och tränsa, och sedan ställde vi upp hästarna precis utanför stallet och satt upp. När alla hade fixat med stigbyglar, sadelgjord och vi hade bestämt hur vi skulle rida så kunde vi ge oss iväg. Vi red så mycket vi kunde på gräs, eftersom att ingen av hästarna hade skor.
Connie skötte sig helt otroligt bra hela rundan, hon skyggade eller tramsade inte för något, och hon var så himla glad!
 
När vi kom fram till betet (typ tre timmar senare) och släppte dem så rusade hon genom hela hagen - och sedan ställde hon sig och betade. Jag blev nog lika lycklig som hon av att se henne så glad.
 
Resten av veckan så har jag inte gjort något speciellt, Hanna firade midsommar med oss och sov över. Jag och mamma körde upp till betet också, och hälsade på hästarna och fotade lite. Jag blev jätteglad när Connie lyckades slita sig från gräset och komma och hälsa på mig...!
Annars så har ju vädret varit väldigt dåligt så jag har bara legat hemma och slappat.
 
Lite bilder från betet:
 

Unique & Spotlight
 
Tänkte sticka dit någon gång i veckan också, om vädret blir lite bättre...



Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag äntligen kommit igång med nya bloggen!
Det strulade lite med koderna till headern, den är bara tillfällig - men tyckte att det var bättre än inget!
 
Jag tänkte presentera mig själv lite kort, men jag hade en blogg tidigare (eller ja, jag har den fortfarande), kolla gärna in den: http://andriettajosefin.devote.se/
Bloggade på devote innan, men var inte helt nöjd. Ska provblogga nu, på blogg.se och se vad jag tycker om det.
 
Jag är då en tjej på tolv år - som älskar hästar, att fota, vara med kompisar och en massa annat...
Jag spenderar det mesta av min lediga tid i stallet, på Helsingborgs ridskola - där jag själv rider varje tisdag.
Där står ett vitt d-ponnysto i en av spiltorna, som heter Connie. Jag och Connie har fått en väldigt starkt band, och jag älskar henne över allt annat! Connie kom för två-tre månader sedan ungefär, och då var hon ganska skabbig, hade inte mycket man och svans och var väldigt reserverad. Det var ändå något med det lilla stoet som jag bara drogs till, och eftersom att jag hade förlorat "min" förra ponny Timon (som såldes, för att han blev halt) så var jag inställd på att inte fästa mig vid henne, men jag började ändå att ta hand om henne.
 
Först så var hon lite nervös, och som sagt reserverad - men efter ett tag så började hon att öppna upp sig, och jag fick lära känna denna underbara, glada, goa ponny - och fick började få ett band. Sedan så började jag att rida henne, varje vecka och jag älskade henne, mer och mer för varje gång jag tog hand om henne, gosade med henne eller red henne.
 
Nu gör jag allting tillsammans med Connie, problemet är att ridskolan inte får köpa henne än, det är något konstigt med hennes nuvarande ägare. Jag vet själv att dem kanske kommer att ta henne ifrån mig, men jag kommer att njuta till fullo av den tiden vi kan få tillsammans - varje minut, varje sekund!
 
Min blogg kommer då att handla om min och Connies vardag. Nu står hon på bete, så jag kommer inte att rida henne på hela sommaren, men kommer ändå att hälsa på henne så ofta jag kan! Hoppas att ni finner bloggen intressant, och fortsätter att läsa!
 
Bjuder på några bilder på Connie (och mig).
 
/Andrietta



RSS 2.0