Helgen

Hoppsan vad dt gick bra med bloggningen denna helgen, haha! Jag har faktiskt inte ens haft tid att tänka på att blogga, så därför har det fått stå still här.
 
Fredag, jag gick upp och släppte ut hästarna och fixade klart stallet. Jag hade tänkt rida men det snöade ganska mycket så istället fick han vila. Jag gick in, duschade, packade, städade rummet och en massa annat smått. Sedan kom Ingvar och vi fikade och sedan åkte vi till Helsingborg. Där hämtade vi Julia och vi åkte in till stan. Vi fixade biljetter till världens töntigaste film, Croodarna (inte ens rolig) och sedan hade vi tänkt svänga in på Söderpunkten och shoppa. Såklar var det stängt eftersom det var Långfredag så medans vi väntade på att Ingvar skulle hämta oss köpte vi en Ben & Jerry's som vi tog med hem till Ingvar. Där kollade vi på film, mumsade på den och sedan blev klockan sex och vi åkte in till stan igen och såg den halvkassa filmen, haha! När den var slut åkte vi till Julia, kollade film och sedan somnade vi.
 
Lördag, vi vaknade vid nio och åt frukost. Sedan kollade vi på ytterligare två filmer, fixade oss och sedan skulle Julia fira påsk med sin familj. Ingvar hämtade mig och jag fikade hos dem innan pappa, pappas tjej och hennes dotter hämtade mig och vi körde till Hööks för att köpa mina nya stövlar! Dem satt super och när jag provade dem fick jag prova med ett par ridbyxor. Hon som jobbade där tog fram exakt sådanna jag tänkt köpa så när jag ändå provade dem köpte jag dem också, haha! Köpte även lite putsgrejer. När det var klart körde vi till Väla för att fixa lite grejer. Jag hade inte några pengar men när vi ändå var där fick jag av pappa. Inne på New Yorker hittade jag ett par jättefina jeans och ett superfint linne som jag provade. Satt jättebra så det blev köp där också, hehe. Seda åkte vi till Harry's och åt god mat där och sedan åkte jag tillbaka till Ingvar och sov där.
(Jättedålig bild på stövlarna, ska fixa bättre snart! Och dem är bruna, men ser svarta eller jätte mörkt bruna ut på bilden)
 
Söndag, jag gick upp vid åtta (blev konstigt med sommartid, haha) och åt frukost, fixade mig och sedan vid lunch tittade jag på en jättegullig barnfilm. Ingvar överraskade mig med ännu en Ben & Jerry's, det slår aldrig fel men nu får jag ut och springa lite extra, haha! På eftermiddagen kom mamma och vi firade påsk och sedan åkte vi hem. Vi kom hem vid fem och jag packade upp och sedan gick jag ut i stallet. Mamma fixade stallet till mig båda dagarna så jag kunde bara fixa Rocky och sedan rida. Eftersom han vilat två dagar tog jag det ganska lugnt - skulle ju rida in stövlarna lite också. Jag skrittade fram och av ute och sedan red jag i paddocken. Mjukade upp honom i alla gångarter och han var jätteduktig - glad, positiv och pigg! Sedan tog jag och mamma in hästarna, åt och kollade på Ponnyakuten. Nu på kvällen har jag tittat på film och sedan kollat bloggar.Stalltjej

Idag ringde klockan vid sex för att jag skulle hjälpa till att ta ut hästarna halv sju, och innan dess hinna äta frukost. När hästarna var ute mockade jag två boxar, satte  och gav all mat samt vatten, förberedde lunch höet, sopade hela stallet och sedan gick jag och småpysslade lite och gjorde extra fint. Det är himla mysigt att fixa och pyssla i stallet på morgonen, speciellt när det är fint väder och man slipper stressa. När jag kände mig klar med allt i stallet red jag ut en sväng på Rocky. Jag red barbacka, en runda på ungefär en timme och jag skrittade nästan hela tiden. Travade lite grand och Rocky var även tvungen att stanna och blåsa på ett släp vid en av sommarstugorna, haha. Eftersom jag har hoppat honom tre dagar nu (eller i måndags var det lite mer åt markarbetehållet) tyckte han nog det var skönt att bara få slappna av. Han var i alla fall duktig idag, pigg och glad men inte stark och dragig. Sen släppte jag ut honom igen, sopade där jag ställt upp honom och sedan gick jag in.
 
Fina killen!
Gulliga failbilder mamma tog på oss också, haha!
 Vi kör igång igen!

Hej på er! Den där lilla bloggpausen varade längre än jag tänkt, mycket längre faktiskt, haha! Det har varit himla skönt att slippa pressen till att blogga varje dag men jag har nu insett att jag inte behöver känna mig pressad. Det är min blogg och jag sköter den hur jag vill och när jag vill. Nu när jag kör igång igen kommer jag inte lägga lika mycket tid åt bloggen. Jag kommer blogga när jag har tid och lust - det blir roligare för både mig och er goa läsare!
 
Under bloggpausen har en hel del hänt och jag och Rocky har utvecklats sjukt mycket på bara en månad (ungefär). Jag har hittat knapparna i dressyren, grunderna sitter och nu trappar vi upp i vår egna takt. Jag har börjat komma igång med hoppningen också - jäklar vad kul det är! Det är sånt tryck i den ponnyn, sån vilja och sån kapacitet - jag tror på Rocky, det gör jag verkligen. Han har kapacitet till det högsta klasserna och han älskar det! Bara på de få gångerna jag hoppat honom sedan bloggpausen har vi verkligen hittat varandra och blivit ett team, liksom. Vissa språng är helt obeskrivliga och ibland hoppar han mig bokstavligen ur sadeln, haha! 
 
Jag är verkligen sjukt taggad inför typ allt just nu. Start kör vi igång träningarna också, har mycket planerat och vi ska ha sjukt kul tillsammans. Bloggen känns också riktigt bra just nu, jag har fått tillbaka den där blogglusten igen. Nu kör vi!RSS 2.0