Busig ponny

Idag fick Rocky nya skor på förmiddagen, han fick gå in sig i dem i hagen någon timme innan jag red. Jag provade det svarta tränset idag, det har han bara haft när han har tävlat dressyr och han var sjukt fin i det! Bra att kunna byta ibland men jag kommer för det mesta ha det bruna tränset.
 
I alla fall, han har vilat några dagar så jag tog det lite lugnare. Jag red barbacka och red genom honom i både skritt, trav och galopp. Han var busig och i galoppen fick jag passa huvudet för annars hade han antagligen bockat av mig.. hehe. När jag ridit fram honom och mjukat upp honom provade jag byta galopp över bommen några gånger och han bytte nästan alla gånger. Duktig kille! Sedan tog jag ett skutt över ett litet kryss, en gång i båda varven bara för att han skulle få ha lite kul (och jag också, haha). Han hoppade av ungefär en meter innan han behövde så några vackra språng blev det inte - efter bockade han nästan av mig men på något vis höll jag mig kvar...
 
 
Han var även riktigt duktig när han skoddes, i alla fall om man jämför med när han skoddes hos oss första gången. Nu ska vi börja träna upp oss inför tränings och tävlingssäsongen, imorgon rider jag ut och antagligen gör jag det på tisdag också.
Ska bli roligt att se hur det kommer gå för mig och min knasponny!
Lagom söta... ^^5 Kommentarer till "Busig ponny"
Mummy skriver:

Ska bli skönt när det blir ljusare om dagarna, så det går att rida lite mer efter skolan... Så ska vi ju gå kurs hmm, och skaffa oss var sitt grönt kort.

Datum: 2012-12-30 Tid: 20:45:33
Frida -Gratis bloggdesigner skriver:

Sv; Tack så mycket:)

Datum: 2012-12-30 Tid: 21:00:36
Bloggadress: http://fridaaaxelsson.blogg.se
Sofie skriver:

Sv: Tack så jättemycket, vad glad jag blir! Dom blogg är också jättefin, verkligen! :)

Datum: 2012-12-30 Tid: 21:16:32
Bloggadress: http://sofiejansson.blogg.se
Sara skriver:

sv: bild på klänningen kommer ev. imorrn om jag har den på mig då ;D

Datum: 2012-12-30 Tid: 22:19:08
Bloggadress: http://carlssonpataket.se
Ellen skriver:

Jätte fina bilder!

Kramar Ellen

Datum: 2013-01-12 Tid: 23:45:20
Bloggadress: http://allakramartilldig.blogg.se

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0